De leukste Sinterklaas-gadgets voor je iPhone

Een iPhone hoef je niet meer te vragen voor Sinterklaas. Die heb je immers al. Maar wat dacht je van enkele stoere, toffe of misschien wel schattige gadgets om je iPhone nog wat persoonlijker te maken? De Sint heeft dit jaar heel wat keuze om jouw schoentje te vullen!

Waterdichte hoes

Ga jij op zoek naar de zon in deze koude dagen? Als je voornemens hebt om naar warmere oorden te vertrekken, kan je maar beter een waterdichte hoes meenemen voor je iPhone. Met de iSwim ga je veilig naar het strand en kan je rustig ronddobberen op het water. Met de standaard bijgeleverde oordopjes, die uiteraard ook waterdicht zijn, kan je heerlijk genieten van de leukste muziek op je iPhone. De iSwim is de perfecte bescherming tegen water en zand (en ja, ook sneeuw als je daarvoor kiest), zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak van je toestel. De aanraakgevoeligheid blijft immers gelijk, dus waar wacht je nog op?

Slapen op je iMusic kussen

Waarom zou je kiezen voor eenvoudige oordopjes als je ook kan genieten van de muziek op je iPhone terwijl je op een zacht kussen ligt? Het iMusic Pillow Music kussen is bedrukt met een stoere gettoblaster. In het kussen zitten twee kleine speakers verwerkt en is een aan/uit-knop voorzien. Je sluit het kussen aan op je iPhone door middel van een snoertje en op die manier kan je heerlijk genieten van je favoriete muziek.

Luisteren op bed

Op nostalgische wijze bellen met je iPhone

Breng een vleugje nostalgie in huis met de iPhone bureautelefoon. Dit toestel heeft een ouderwets design dat je vast zal laten terugdenken aan de telefoon die er bij je oma in de woonkamer stond. Je kan er je iPhone heel makkelijk in vastklikken, zodat je hem altijd makkelijk terugvindt én tegelijk ook kan bellen met de grote, praktische hoorn van de bureautelefoon. Het toestel is enkel te verkrijgen in een zwarte kleur en is een absolute blikvanger in je interieur.

Rock ’n Roll met je iPhone

Maak nu ook indruk bij je familie en vrienden door een geweldige opvoering te geven met de All Star iPad Gitaar. Je plaats je iPhone in de houder van de gitaar, je zorgt ervoor dat je de gratis software installeert en daarna… rocken maar! De snaren van de gitaar zijn vervangen door drukknoppen die oplichten om jou te helpen bij het spelen van je favoriete muziek. Je kan hem ook nog eens overal mee naartoe nemen want je hebt geen kabels of aansluitingen nodig. Stoer of niet?