De beste bescherming voor je iPhone

Als je een iPhone hebt, wil je deze zo lang mogelijk in de beste staat houden. Er zijn heel wat mogelijkheden om je toestel te beschermen, meestal door middel van iPhone Hoesjes, waarbij je nogal wat onderlinge verschillen kan opmerken. Gebruiksgemak en bescherming blijken niet altijd feilloos samen te gaan. We zetten enkele beschermmethoden voor je op een rijtje.

De kleurrijke Shield Case

Een van de mogelijkheden om je iPhone te beschermen, is de Shield Case. Deze is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren en bestaat uit 2 onderdelen. Eerst breng je een zacht gedeelte aan die om het hele toestel gaat. Dit onderdeel, dat van een rubberachtig materiaal is gemaakt, beschermt je telefoon tegen stoot- en valschade. Vervolgens breng je een hard plastic gedeelte aan dat het zachte onderdeel tegen je iPhone drukt. Op die manier kan dit deel niet loslaten en wordt je toestel nog eens extra beschermd.

Hoewel het scherm bij een Shield Case niet wordt beschermd, is dit toch een goede aanrader. Het vangt immers harde klappen op en biedt een goede bescherming tegen krassen. Een enkel mogelijk nadeel van deze hoes, is het feit dat de knoppen aan de zijkant onder het hoesje zitten. Sommigen zeggen ook dat het design niet aantrekkelijk is, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak.

De sfeervolle Sunglasses Case

Als je een voorkeur hebt voor een opvallend en uniek design, kan je kiezen voor een transparante Sunglasses Case. Dit harde hoesje is verkrijgbaar in zes kleuren waaronder paars en blauw. Een opvallend kenmerk van dit type hardcase is de geleidelijke overgang van de kleur van beneden naar boven aan de achterkant van de hoes.

Hoewel ook de Sunglasses Case geen bescherming biedt voor het scherm, is dit toch een heel degelijk hoesje. Door de combinatie van stevig plastic met een rubberen rand, wordt de iPhone goed beschermd tegen krassen en schokken. Fijn pluspunt is dat er ruimte is voorzien voor de camera aan de achterzijde. Dit type case biedt een prima combinatie van strak design en goede bescherming.

De optimale bescherming van de Bookcase

De beste bescherming van je iPhone krijg je met een Bookcase. Dit hoesje is niet alleen handig voor je toestel, maar ook voor het bewaren van je pasjes. Dankzij de eenvoudige toepassing waarbij je je telefoon simpelweg in het hoesje klikt, merk je meteen dat je iPhone veilig en juist is beschermd.

Een nadeel van dit type hoes is wellicht de flap die enigszins in de weg zit als je wil bellen. Toch weegt dit niet op tegen de hoogwaarde bescherming die je ervoor terugkrijgt. De Bookcase is dan ook een van de weinige hoesjes op de markt die een dergelijke goede bescherming biedt.

Boeken Hoes